Events, Aktiviteter & Retreats

Ta chansen att skapa minnen och dela glädjen med dina närmaste.
Uteboost erbjuder roliga evenemang, gruppaktiviteter och företagspass!


BÄSTA AKTIVITETEN TILLSAMMANS

GRUPPAKTIVITET │ Bästa sättet att ha kul med vänner! Oavsett om det är en möhippa, svensexa, födelsedag eller bara en träff med kompisarna, finns det alltid en anledning att ha roligt tillsammans i en grupp. Uteboost erbjuder en möjlighet att uppleva positiv gemenskap, varierad gruppträning och de positiva effekterna av naturen tillsammans med dina vänner. Boka en privat träning med Uteboost för din grupp, och skicka din förfrågan angående tid och plats (minimum 6 personer) till: info@uteboost.se


FÖRETAGSPASS │ Stärk teamet med den bästa aktiviteten för dina kollegor! Upplev den positiva sammanhållningen som uppstår genom varierad gruppträning och de härliga effekterna av naturen tillsammans med din arbetsgrupp. Ge ditt team möjligheten att växa sig starkare och må bättre tillsammans. Boka en privat träningsupplevelse med Uteboost, och skicka din förfrågan angående tid och plats (minimum 6 personer) till: info@uteboost.se


EVENTS│ Uteboost arrangerar roliga evenemang för alla årstider där träning och gemenskap står i fokus. Ta del av de olika träningsupplevelser med oss! Håll utkik här & på Facebook!

HÖSTENS WELLNESS RETREAT – Vid sjön Molnbyggen – Datum 13-15 sep

Läs mer om helgen här >>

Upplev höstens alla färger och ge dig själv en välförtjänt hälsohelg i den vackra höstnaturen. Uteboost och House of Em hälsar dig välkommen till Höstens Wellness-helg vid sjön Molnbyggen utanför Leksand – cirka 3,5 timmar från Stockholm. Molnbyggen Strand omfamnas av en fantastisk natur där dalaberg möter skogar. Här är det lugnt och avskilt och vi bor alla tillsammans i “Villa Siljan” med mysiga och fräscha rum med egen toalett och dusch. Området erbjuder en fridfull och vacker miljö – perfekt för både återhämtning och pulsande svett. Det finns stora ytor både utomhus och inomhus för träningspass och yoga. Siljansleden, med sina milslånga vandringsleder, ligger inom gångavstånd, och sjön Molnbyggen bjuder på möjligheter till bad och turer med roddbåt eller kanot.

“Att uppleva något nytt och inspirerande tillsammans med andra som har samma intressen, skapar inte bara oförglömliga minnen utan även gemenskap, glädje och vänskap. Välkomna att må bra med oss! Hälsar Jenni Pettersson från Uteboost & Emma Eriksson från House of Em.”