Events & Aktiviteter

Ta chansen att skapa minnen och dela glädjen med dina närmaste | Uteboost erbjuder roliga evenemang, gruppaktiviteter och företagspass!

BÄSTA AKTIVITETEN TILLSAMMANS

GRUPPAKTIVITET │ Bästa sättet att ha kul med vänner! Oavsett om det är en möhippa, svensexa, födelsedag eller bara en träff med kompisarna, finns det alltid en anledning att ha roligt tillsammans i en grupp. Uteboost erbjuder en möjlighet att uppleva positiv gemenskap, varierad gruppträning och de positiva effekterna av naturen tillsammans med dina vänner. Boka en privat träning med Uteboost för din grupp, och skicka din förfrågan angående tid och plats (minimum 6 personer) till: info@uteboost.se


FÖRETAGSPASS │ Stärk teamet med den bästa aktiviteten för dina kollegor! Upplev den positiva sammanhållningen som uppstår genom varierad gruppträning och de härliga effekterna av naturen tillsammans med din arbetsgrupp. Ge ditt team möjligheten att växa sig starkare och må bättre tillsammans. Boka en privat träningsupplevelse med Uteboost, och skicka din förfrågan angående tid och plats (minimum 6 personer) till: info@uteboost.se


EVENTS│ Uteboost anordnar roliga events för olika årstider med träning och gemenskap i centrum. Ta del av de olika träningsupplevelser med oss! Just nu laddar vi inför nya events, håll utkik här & på Facebook:

*Fira Uteboost 1år, söndagen den 7 januari 2024
*Vårens Wellness-helg i Roslagen med träning, yoga & meditation, 16-17 mars 2024


VÅRENS WELLNESS-HELG I ROSLAGEN | 300 kr rabatt om du bokar innan 24/12.
Bokas här eller mejl till emma@houseofem.se

Välkomna våren med utomhusträning, yoga, meditation, avkoppling och glädje
16-17 mars 2024 | Pris 2295 kr per person i ett enkelrum | Hotellet Runö Möten & Events

Möt våren, solen och följ naturens uppvaknande genom att ge dig själv en skön hälsohelg. Uteboost och House of Em välkomnar till Vårens Wellness -helg på en egen halvö i Södra Roslangens skärgård, bara 30 minuter från Stockholm. Vårt hotell ligger mitt i naturen, vackert inbäddat i grönska med utsikt över ängar och hav. Här får vi njuta av roliga träningspass utomhus, avkopplande yogastunder på mattan, guidad meditation samt möjlighet att må bra i hotellets uppvärmda pool och bastu. Givetvis lyxar vi till kvällen med en gemensam middag på den KRAV-certifierade restaurangen. “Att uppleva något nytt och inspirerande tillsammans med andra som har samma intressen, skapar inte bara oförglömliga minnen utan även gemenskap, glädje och vänskap. Välkomna att må bra med oss! Hälsar Jenni Pettersson från Uteboost & Emma Eriksson från House of Em.”