Om uteträning

Roligt, varierat och bra för hälsan!
Flera bra anledningar att träna utomhus.


ATT TRÄNA UTOMHUS ÄR EN HÄLSOBOOST

Fördelarna med uteträning är många. Du blir både piggare och gladare av att vara ute och kan ta del av dagsljuset och frisk luft samtidigt som du får alla fördelar av att röra på dig. Och visste du, fördelarna överväger även vid ”dåligt väder”…

Uteboost erbjuder uteträning flera dagar i veckan och året om. Med våra olika pass, CrossNature, Pilates Outdoor och Cirkel Boost, erbjuder vi en mångsidig och inspirerande träning. Tänket bakom vår träning handlar mycket om allsidighet där vi jobbar med balans, kondition, styrka och rörlighet. Träningen ska vara lättillgänglig samt rolig och målet är att du tar med dig känslan av att ”det här vill jag göra igen”!


VARIERAD TRÄNING

Funktionell utomhusträning i naturens olika lokaler. Vi tränar styrka, kondition, balans och rörlighet i den vackra naturen året om. Terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv, skonsam och rolig. Inget pass är det andra helt likt och variationen ger dig mer motivation och en glad själ.

En rolig och varierad träning som man ser fram emot året om!

TRÄNINGSGLÄDJE

Träningstid tillsammans med peppande träningskompisar ger ökad träningsglädje och motivation! Vi använder varandra som motvikt och redskap i olika par- och gruppövningar. Att träna med någon annan eller i en grupp är alltid roligare och väcker våra tävlingsinstinkter. Att tävla behöver inte vara på blodigt allvar.

Tävling och träning ska vara kul, lekfull och framförallt utmanande!

FRISKT LUFT

Det finns flera mentala och fysiska fördelar med att träna i naturen och ute i den friska luften. Det påverkar bland annat sömnen, det psykiska måendet och stresshantering. När man tränar utomhus frigör man ”må bra”-hormoner så som endorfiner och serotonin som hjälper att pigga upp. En hälsoboost på köpet!

Avstressande och energigivande träning med stora leenden!


Läs mer om grundkonceptet CrossNature® här>>