CrossNature®

Roligt, varierat och bra för hälsan │ Flera bra anledningar att träna utomhus!


VARIERAD TRÄNING

Grundkonceptet CrossNature® är funktionell utomhusträning i naturens olika lokaler. Vi tränar styrka, kondition, balans och rörlighet i den vackra naturen året om. Terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv, skonsam och rolig. Inget pass är det andra helt likt och variationen ger dig mer motivation och en glad själ.

En rolig och varierad träning som man ser fram emot året om!

TRÄNINGSGLÄDJE

Träningstid tillsammans med peppande träningskompisar ger ökad träningsglädje och motivation! Vi använder naturen och varandra som motvikt och redskap i olika par- och gruppövningar. Att träna med någon annan eller i en grupp är alltid roligare och väcker våra tävlingsinstinkter. Att tävla behöver inte vara på blodigt allvar.

Tävling och träning ska vara kul, lekfull och framförallt utmanande!

FRISKT LUFT

Det finns flera mentala och fysiska fördelar med att träna i naturen och ute i den friska luften. Det påverkar bland annat sömnen, det psykiska måendet och stresshantering. När man tränar utomhus frigör man ”må bra”-hormoner så som endorfiner och serotonin som hjälper att pigga upp. Att träna med Uteboost ger dig en Hälsoboost på köpet!

Avstressande och energigivande träning med stora leenden!


Läs mer om konceptet CrossNature® här>>