Om Uteboost

Välkomna ut med Uteboost │ Jag som driver Uteboost heter Jenni!


SES I NATUREN Jag har alltid gillat aktivt liv och träning, men har framförallt nu de senaste åren börjat njuta mer och mer av friluftsliv, löpning i naturen och vandring i skog och mark. Så varför inte lägga mer träning i den friska luften!

Från ord till handling – hösten 2022 gick jag en instruktörsutbildning för CrossNature® med Anna Adelman, grundaren till träningskonceptet. Därefter föddes Uteboost med träning i naturen!

Sommaren 2023 gick jag även en Grundläggande Pilates-utbildning. Pilates är en träningsform som balanserar upp kroppen så att den blir lika stark som smidig. Den är skonsam, stärker kroppens djupt liggande muskler samt förbättrar balans och koordination. Pilates stärker allt vi behöver i vår vardag!

När jag inte tränar i naturen, jobbar jag i resebranschen som resekoordinator. Via mitt jobb och mina erfarenheter har jag möjligheten att kombinera innehållsrika träningsresor till er som är ressugna – träning, upplevelser, utflykter, välmående och gemenskap.

Det som driver mig med mitt jobb med Uteboost är inspirationen att kunna dela träningsglädje med andra och få fler att komma ut i naturen! Hoppas jag får med mig även dig!

Jenni Pettersson Grundare av Uteboost