Träningsresor

Kombinera träning och resor | Uteboost planerar innehållsrika träningsresor med nya upplevelser, välmående och gemenskap!


TRÄNINGSRESOR – UTOMLANDS ELLER I SVERIGE

ARRANGERA DIN DRÖMRESA │ Har du en träningsintresserad grupp eller ett gym fullt med ressugna som vill kombinera träning och resor? Uteboost kan både planera och arrangera just er dröm-träningsresa med nya upplevelser, välmående och gemenskap!

ERFAREN RESEKOORDINATOR │ Jag som driver Uteboost har inte bara ett stort intresse för träning. Jag brinner även för resor och framförallt möjligheten att kombinera dessa två! Jag jobbar som Resekoordinator hos researrangören Grand Productions i Stockholm. Via mitt jobb kan jag hjälpa er att både planera och arrangera er resa. Grand Productions har flera varumärken och med över 30 års erfarenhet är de experter inom resebranschen. Bolaget ställer resegaranti hos Kammarkollegiet.

KROATIEN, ALBANIEN, SPANIEN… │ Se nedan ett exempel på en innehållsrik träningsresa till Kroatien skapat exklusivt till Club Actives medlemmar och arrangerat av resebolaget ReseSkaparna. Upplevelser som vandring, cykling och utflykter, träning i form av kondition, styrka och meditation och så klart gemenskap med boende på ett litet familjärt hotell med lyxiga middagar! Även annat exempel på en oförglömlig upplevelseresa till Albanien tillsammans med ReseSkaparna. Albanien resan erbjuder spektakulära vyer, vandring och träning, all inclusive och lite mer! Vi har även flera destinationer, allt ifrån den gömda pärlan Albanien till allas favorit Spanien! Vart vill ni åka?


RESAN ALBANIEN MED VANDRING OCH TRÄNING │ 500 kr rabatt om du bokar innan 24/12.
BOKA DIN PLATS HÄR, ange koden JUL vid bokning för att erhålla rabatt: Boka Albanien 2024

Följ med till en oförglömlig upplevelseresa till Albanien tillsammans med ReseSkaparna. En magisk bergsvandring i de fördömda bergen i Albanien och Montenegro! Resan bjuder på spektakulära vyer, små glömda byar, lokala hotell och ett verkligt möte med den albanska kulturen. Vi upplever majestätiska berg och smaragdgröna sjöar både i Albanien och även en dag i Montenegro. Nu har vi chansen att få uppleva Albanien som nyligen öppnat upp för besökare och möta stolta och vänliga Albaner som längtar efter att få visa upp sitt land och berätta sin historia. Under resans gång blandar vi in olika träningspass med fokus på mjukgörande rörlighetsträning, förstärkande pilates och lekfull CrossNature utomhusträning.

Läs mer om Albanien vandring & träning här!