Träningsresor

Kombinera träning och resor | Uteboost planerar innehållsrika träningsresor med nya upplevelser, välmående och gemenskap!


TRÄNINGSRESOR UTOMLANDS ELLER I SVERIGE

ARRANGERA DIN DRÖMRESA │ Har du en träningsintresserad grupp eller ett gym fullt med ressugna som vill kombinera träning och resor? Uteboost kan både planera och arrangera just er dröm-träningsresa med nya upplevelser, välmående och gemenskap!

ERFAREN RESEKOORDINATOR │ Jag som driver Uteboost har inte bara ett stort intresse för träning. Jag brinner även för resor och framförallt möjligheten att kombinera dessa två! Jag jobbar som Resekoordinator på researrangören Grand Productions i Stockholm. Jag kan hjälpa er att planera och via mitt jobb arrangera er resa. Grand Productions har flera varumärken och med över 30 års erfarenhet är de experter inom resebranschen. Bolaget ställer resegaranti hos Kammarkollegiet.

KROATIEN │ Se ett exempel på en innehållsrik träningsresa skapat exklusivt till Club Active och dess medlemmar. Upplevelser som vandring, cykling och utflykter, träning i form av kondition, styrka och meditation och så klart gemenskap med boende på ett litet familjärt hotell med lyxiga middagar!