Träningsresor

Kombinera träning och resor | Uteboost planerar innehållsrika träningsresor med nya upplevelser, välmående och gemenskap!


TRÄNINGSRESOR – UTOMLANDS ELLER I SVERIGE

ARRANGERA DIN DRÖMRESA │ Har du en träningsintresserad grupp eller ett gym fullt med ressugna som vill kombinera träning och resor? Uteboost kan både planera och arrangera just er dröm-träningsresa med nya upplevelser, välmående och gemenskap!

ERFAREN RESEKOORDINATOR │ Jag som driver Uteboost har inte bara ett stort intresse för träning. Jag brinner även för resor och framförallt möjligheten att kombinera dessa två! Jag jobbar som Resekoordinator hos researrangören Grand Productions i Stockholm. Via mitt jobb kan jag hjälpa er att både planera och arrangera er resa. Grand Productions har flera varumärken och med över 30 års erfarenhet är de experter inom resebranschen. Bolaget ställer resegaranti hos Kammarkollegiet.


RESA TILL ALBANIEN MED VANDRING OCH TRÄNING | 23 juni | 8 dagar

LÄS MER OM RESAN HÄR: Albanien vandring & träning

Följ med Uteboost till en oförglömlig upplevelseresa till Albanien. Resan arrangeras av ReseSkaparna.
En magisk bergsvandring i de fördömda bergen i Albanien och Montenegro! Resan bjuder på spektakulära vyer, små glömda byar, lokala hotell och ett verkligt möte med den albanska kulturen. Vi upplever majestätiska berg och smaragdgröna sjöar både i Albanien och även en dag i Montenegro. Nu har vi chansen att få uppleva Albanien som nyligen öppnat upp för besökare och möta stolta och vänliga Albaner som längtar efter att få visa upp sitt land och berätta sin historia. Under resans gång blandar vi in olika träningspass med fokus på mjukgörande rörlighetsträning, förstärkande pilates och lekfull CrossNature utomhusträning.